cFosSpeed е официјален Интернет-акцелератор за производите за игри ASUS, GIGABYTE, ASRock и MSI
Ново! Од креаторите на cFosSpeed: CFos EVSE

Помогнете ни да преведеме 10 или повеќе текстуални сегменти и да добиеме бесплатна cFosSpeed ​​лиценца.
Некои текстови се генерираат со машински превод. Помогнете ни да ги подобриме. Притиснете го копчето за да започне режимот на уредување.

Овозможете проследување на портата за TP-Link Archer AX6000


TP-Link Archer AX6000 Step 1

1 Со вашиот омилен прелистувач, посетете ја // и најавете се.
Ако никогаш не сте се најавиле, креирајте лозинка за најава за безбедно управување. Потоа кликнете „Ајде да започнеме“ за да се најавите. Ако сте регистрирале TP-Link ID и сте го врзале вашиот облак рутер со него, најавете се на рутерот во облак користејќи го вашиот TP-Link ID.TP-Link Archer AX6000 Steps 2-4

2 Кликнете на иконата за менувачот „Напредно“ во горниот десен агол.

3 Во левото мени изберете „NAT Forwarding“ и потоа „Port Forwarding“.

4 Кликнете на копчето „+ Додај“.TP-Link Archer AX6000 Steps 5-8

5 Кликнете на „ПРИКАЖИ ЗАЕДНИЧКИ УСЛУГИ“ и изберете „HTTP“. Надворешната порта и внатрешната порта автоматски се пополнуваат (80).

6 Во полето „ИП-адреса на уредот“, напишете ја IP адресата на компјутерот на кој работи cFos Personal Net. Добра идеја е да поставите статична IP адреса за вашиот компјутер.

7 Изберете TCP во паѓачкото мени „Протокол“.

8 Кликнете на „Зачувај“.TP-Link Archer AX6000 Step 9

9 За да се одјавите, кликнете на иконата со стрелка што покажува надесно во квадрат во горниот десен агол.Пренасочувањето на пристаништето сега е конфигурирано за вашиот компјутер!

Овозможете проследување на портата за TP-Link Archer AX6000Инструкции за активирање на Port Forwarding за TP-Link Archer AX6000