cFosSpeed е официјален Интернет-акцелератор за производите за игри ASUS, GIGABYTE, ASRock и MSI
Ново! Од креаторите на cFosSpeed: CFos EVSE

Помогнете ни да преведеме 10 или повеќе текстуални сегменти и да добиеме бесплатна cFosSpeed ​​лиценца.
Некои текстови се генерираат со машински превод. Помогнете ни да ги подобриме. Притиснете го копчето за да започне режимот на уредување.

untitled untitled
cFos Personal Net box

cFos Personal Net

Домаќирајте ги датотеките и синхронизирајте ги вашите податоци
Верзија 5.02

cFos Personal Net -
  • Инстант веб-хостинг на вашиот компјутер
  • Синхронизирајте датотеки, календари и адреси на паметните телефони и таблети - и со MS Outlook: OutlookDAV (бета)
  • Лесно поставување на серверот во рок од неколку минути
Симни
  • Portable Mode - Ви овозможува да водите датотеки без да инсталирате софтвер или да користите услуги од трети страни
  • Изградете свој личен облак
  • Беспрекорна интеграција на JavaScript
  • Екстремно кратко време на одговор
  • Поддршка за WebDAV, CalDAV и CardDAV
  • UPnP медија сервер
  • Галантерија за странична лента за Виндоус Виста/7

cFos Personal Net Portable
Ви овозможува да водите датотеки без да инсталирате софтвер или да користите услуги од трети страни

Домаќин датотека со само 2 чекори

Download and installation illustration

1 Преземете cFos Personal Net Portable (cfospnet_portable.exe) и стартувајте го.

Dialog screen shot

2 Во Windows Explorer кликнете со десното копче на датотеката што сакате да ја направите достапна за преземање и изберете "Publish with cFos Personal Net (преносни)".

Smiley

Поставете го товар на пристаништето на портата NAT

Тука нашиот водич за популарни рутери.
Добијте бесплатна лиценца cFosSpeed и cFos Personal Net! (Ако вашиот рутер веќе не е наведен овде)
Помогнете ни да го комплетираме нашиот рутер-водич. Напишете упатства како да поставите пренасочување на портата NAT со вашиот рутер.
Дали е вашиот рутер веќе наведен?

Дополнителни информации за cFos Personal Net Portable

Вашата врска за преземање е копирана во клипбордот, за да можете да ја залепите во е-пошта или порака.

Можеби ќе треба да дозволите пренасочување на портата NAT во вашиот рутер. Исто така, можете да им дозволите на луѓето да испраќаат датотеки. Кликнете со десното копче на иконата на лентата со задачи cFos Personal Net, изберете "објавување", потоа "Поставете врска до клипборд"

Корисниците на cFos Personal Net ќе најдете cfospnet_portable.exe во директориумот за инсталација, за да можете да го користите во полн режим на серверот или преносен режим. Повеќето од функционалностите на cFos Personal Net се исто така достапни во преносен режим.

Како да го активирате клучот за лиценца: cFos Personal Net Portable создава pub\admin директориум за локацијата каде што започна. Едноставно преместете го вашиот клуч за лиценца во овој pub\admin директориум. Ако вашиот клуч за лиценца бара овластување за лозинка, контактирајте не за нов клуч без барање за лозинка.

cFos WMI Monitor, пакет за дополнителни додатоци на cFos Personal Net

cFos WMI Monitor е бесплатен додаток за cFos Personal Net за прикажување на скоро сите вредности на WMI за вашиот систем, на пр. Оптоварување на процесорот, оптоварување со графички процесор, употреба на мрежа, време на пинг, итн. Пристапете до овие WMI вредности од каде било.

cFos WMI Monitor им помага на гејмерите, корисниците на електрична енергија, музичари, итн., Да ги следат перформансите на различни компоненти во системот додека ги извршуваат своите (цел екран) апликации. cFos WMI Monitor ги прави овие информации достапни во прозорецот на прелистувачот на вашиот компјутер или паметен телефон.

cFos Personal Net WMI

Ова видео го прикажува cFos WMI Monitor за време на „игра“, па можете да видите како се одвиваат вашите процесорот, графичкиот процесор и мрежната врска.

Преглед на производи cFospnet, веб-сервер за домашни корисници и професионалци