cFosSpeed е официјален Интернет-акцелератор за производите за игри ASUS, GIGABYTE, ASRock и MSI
Ново! Од креаторите на cFosSpeed: CFos EVSE

Помогнете ни да преведеме 10 или повеќе текстуални сегменти и да добиеме бесплатна cFosSpeed ​​лиценца.
Некои текстови се генерираат со машински превод. Помогнете ни да ги подобриме. Притиснете го копчето за да започне режимот на уредување.

Симни - cFosSpeed - Верзија 12.50 Ново

cFosSpeed слика

побрз Интернет пристап со Traffic Shaping - сега со експанзија на RWIN!
cFosSpeed го зголемува вашиот проток и го намалува вашиот Ping.
Научи повеќе

  • Направете го вашиот Интернет брз и при големи качувања/симнувања
  • Подобрете го вашиот Ping за онлајн игри
  • Намалете ги проблемите при аудио/видео стриминг

Симни - cFos Personal Net - Верзија 5.02

cFos Personal Net box

Веб-сервер за домашни корисници и професионалци
Домаќирајте ги датотеките и синхронизирајте ги вашите податоци
Научи повеќе

  • Инстант веб-хостинг на вашиот компјутер
  • Изградете свој личен облак
  • Поддршка за WebDAV, CalDAV и CardDAV
  • UPnP медија сервер

Симни - cFos Outlook DAV - Верзија 1.96

cFos Outlook DAV

Синхронизација на облак на вашиот Календар на Outlook, задачи и контакти (за Outlook 2013 и 2016)
Научи повеќе

cFos Outlook DAV е додаток Outlook за да се поврзете со папките со календарот и контактните контакти на серверот CalDAV/CardDAV во облакот.

Симни - cFos - Верзија 8.00

cFos слика

ISDN Dial-in драјвер - исто за модемски софтвер
Научи повеќе

cFosSpeed за други Оперативни системи

cFosSpeed 12.51 за Windows 8.1/8/7 (cfosspeed-win7-win8-v1251.exe, 5,7 mB)
cFosSpeed 10.10 за Windows XP/Vista + Server 2003 & 2008/XP (cfosspeed-xp-vista-v1010.exe, 5,5 mB)
cFosSpeed 5.10 за Windows 2000 (cfosspeed-win2000-v510.exe, 3,1 mb)

cFos за други Оперативни системи

ISDN и ATM Dial-in драјвер со Traffic Shaping - исто за модемски софтвер

cFos/Win 7.21 за Windows 95/98/Me (cfos-win9x-me-v721-build3039.exe, 2,9 mb)
cFos/NT 7.21 за Windows NT 4.0 (cfos-nt4-v721-build3039.exe, 3,2 mb)
cFos/Win 3.82 за Windows 3.x (cfos-win3x-v382c.zip, 555K)
cFos/2 3.82 за OS/2 (cf2_382.zip, 380K)
cFos/DOS 3.82 за DOS (cfos382.zip, 530K)

Бесплатни алатки и услуги Freeware

cFosICS - управувајте со Споделување на врска со Интернет на Виндоус
Симни
cFosICS

cFos Notifier - Останете информирани за новите пораки, твитови и RSS Feeds
Симни
cFos Notifier

Што е ново во оваа верзија

hrPing
Високо-прецизна алатка за ping со напредна функционалност и подобрени статистики

cFos Speed Test
Тестирајте ја брзината на вашата Интернет врска

cFosSpeed Вебсервер API

Добијте статистика за обликување на сообраќајот, креирајте ваши сопствени дијалози за конфигурација или апликации за информации за статус.
Научи повеќе

Скинови 1 за cFosSpeed само, 2 за cFos само

cFos Skin Classic 2Класичниот cFos Скин
Кожа за Windows XP Луна 2Кожа за Windows XP Луна
cFos C64 2Commodore 64 стилуван "cFos скин" (од Markus Welz)
Кожа на Шинхер 1+2Модифициран Liquid Crystal скин од Shinnher
Кожа на Шинхер (црно) 1+2Shinnher's Skin со црна позадина, модифициран од Scott
Кожа на Шинхер (сива)1+2Shinnher's Skin со сива позадина, модифициран од Scott
Кожа на Шинхер (проѕирно)1+2Shinnher's Skin со проѕирна позадина, модифициран од Scott
Кожа на Шинхер (приспособливи)1+2Shinnher's Skin со приспособлива боја на позадина (инструкции во датотеката net.ini)
Течна кристално сина боја1+2Течна кристална кожа, сина дисплеј (од токсични)
Тенок LC1+2Тенок хоризонтален течен кристал скин (од offchu)
Тенок историја на LC1+2Тенок хоризонтален течен кристал скин (од offchu)
cFos Текст кожа2cFos Text Skin, за оние на кои им недостасуваат старите cFos прозорчиња.
(Совет: се инсталира само во 'modern'-директориумот)
cFos Монитор на текст на кожата2cFos Monitor-Text-Skin (од Maik Reiss / Hoeft und Wessel)
cFos Монитор на текст на текст 5.252cFos Monitor-Text-Skin (за cFos верзии >= 5.25)
Кожа на MTiN1+2Минималистички скин (од MTiN)
Кожа на грант1+2Иконски скин (од Grant Brunton)
Rx/Tx кожа (+ икона)1+2Пратено/Примено скин и Иконски скин (од Ilya Dedinsky)
Надворешна кожа од титула Фрогут1Froghut Title Bar Skin (од Björn v. d. Osten)
TGA кожиcFos (Брзина) архива на кожата со TGA-датотеки - за постари верзии на нашите програми
Икона за анализа на сообраќајот W7Изменета анализа на сообраќајот Кожа со позадина слика од Msinanucler
Кожа на СафакКожата на Шинхер модифицирана од Сафак Фалакаоглу
Дејан е Метро кожаМетро кожа модифицирана за Виндоус 10 (од Дин)
Како да креирате своја кожа cFos (Брзина): Туторијал за кожа

гаџет cFosSpeed

cFosSpeed gadget за Vista
cFosSpeed sidebar gadget за Windows Vista/7

Забелешка: Ако ви се појави "Дека неможе да се креира автоматскиот објект" порака со грешка по инсталацијата, молиме направете го следното:
1. Проверете ја верзијата на cFosSpeed
    (4.24 или понова е задолжителна)
2. Рестартирајте го системот

cFosSpeed · Други јазици

Оградување: Како услуга за вас, ги направиве следните cFos/cFosSpeed локализации достапни за бесплатно симнување. Бидејќи овие бесплатни надградби се креирани од корисници за корисници, cFos Software GmbH не сноси одговорност, ниту дава техничка подршка за било кој од нив.
За било какви прашања во врска со локализацијата, молиме контактирајте го авторот директно. Доколку забележите сериозни грешки при преводот, омисии или нерегуларности (намерни или не), молиме известете нè накратко за да ги провериме.

cFosSpeed датотеки со јазици: Норвешка
(превод: Andreas Simonsen)

cFosSpeed датотеки со јазици: Персија (Персиски)
(превод: Mohammad Salmani)

Совет: Можете да ги отпакувате ZIP-фајловите наведени погоре, на пример со PKZIP, WinZIP или Info-ZIP

бе-верзии на cFos

Преземете ги најновите бета верзии на cFosSpeed, cFos IPv6 Link, cFos Broadband Connect и cFos Professional.

cFos Слави

cFos logo with laurels
Овие се наши топ соработници. Тие навистина помогнаа за развивање на нашиот софтвер или страница. Ви благорарам многу!

Страна за преземањеБесплатно преземање на cFosSpeed, cFos IPv6 врска, cFos Широкопојасен интернет и cFos професионален и дополнителен бесплатен софтвер.