cFosSpeed е официјален Интернет-акцелератор за производите за игри ASUS, GIGABYTE, ASRock и MSI
Ново! Од креаторите на cFosSpeed: CFos EVSE

Помогнете ни да преведеме 10 или повеќе текстуални сегменти и да добиеме бесплатна cFosSpeed ​​лиценца.
Некои текстови се генерираат со машински превод. Помогнете ни да ги подобриме. Притиснете го копчето за да започне режимот на уредување.

Boxshot cFosSpeed

cFosSpeed ВРВ
Продавачот

Интернет-акцелератор + Оптимизатор за пинг
Верзија 12.50 Ново

cFosSpeed го зголемува вашиот проток и го намалува вашиот Ping.
cFosSpeed користи Traffic Shaping за да ги преуредите пакетите со податоци на Интернет на таков начин што најпрво ќе се пренесе итен сообраќај, а остатокот од податоците подоцна. Ова резултира во значително намалување на латентноста (заостанување) и обично, исто така, резултира во забрзување на врската.
Научи повеќе Симни
Boxshot cFos Personal Net

cFos Personal Net

Домаќирајте ги датотеките и синхронизирајте ги вашите податоци
Верзија 5.02

cFos Personal Net (PNet) е целосно опремен HTTP-сервер наменет за лична и професионална употреба. За лична употреба, наместо да хостирате веб-страници со веб-водителка, вие едноставно ја стартувате на вашата Windows машина. За професионална употреба, изнајмувате виртуелен компјутер на Windows или посветен компјутер од веб-управувач и го стартувате таму.
Научи повеќе Симни
3D Shot WMI Monitor

cFos WMI монитор

Пакет додаток за cFos Personal Net

Следете ги виталните WMI податоци на вашиот компјутер или паметен телефон.
Бесплатно додаток пакет за корисници на cFos Лична мрежа.

Научи повеќе Симни

hrPing Logo

hrPing

Пинг-алатка со голема прецизност

Можете да направите многу повеќе со hrPing отколку со Виндоус Пинг.
Графички приказ на резултатите од пинг

Научи повеќе Симни

Image of a Toolbox

Други производи

Интернет Dial-Up - Висока брзина конекција >= 16Mbit/s

Научи повеќе Симни

Синхронизација на облак на вашиот Календар на Outlook, задачи и контакти (за Outlook 2013 и 2016)

Научи повеќе Симни

ISDN dial-in driver

Научи повеќе Симни

cFos Известувач - останете во контакт

Научи повеќе Симни

Со нашиот нов проверувач на брзина, можете брзо да ја тестирате брзината на вашата Интернет врска. Можете да извршите тестови за брзина на преснимување и преземање, на пример за да потврдите, дали вашата брзина на Интернет одговара на ветените вредности.

Научи повеќе Симни

cFos билтен

Претплатете се на билтенот cFos
Image of a stop watch

Колку е ефективно обликувањето на сообраќајот во cFosSpeed?

Christoph Lüders & Christian Carazo, cFos Software GmbH - 26 октомври 2018 година
Симни: cfosspeed-traffic-shaping-report.pdf Flag symbol for English language
Нашата страница за влез. Изберете за кој производ ви требаат информации: 1. cFosSpeed: Интернет акцелератор, обликување на сообраќај / управување со ширина на опсег. 2. cFos Ipv6 Врска за поврзување со новиот IPv6 3. Со голема брзина за бирање cFos Broadband Connect.