cFosSpeed сега е во нови раце. Atlas Tech Solutions сега поседува, развива и продава нови верзии од него
Ново! Од креаторите на cFosSpeed: CFos EVSE

Овозможете пренасочување на портата за Mikrotik MIKROTIK RB951G-2HnD


Mikrotik MIKROTIK RB951G-2HnD Step 1

1 Пријавете се во рутерот користејќи го вашето корисничко име и лозинка (Default-IP: 192.168.88.1, Најава: admin, лозинка: нема)



Mikrotik MIKROTIK RB951G-2HnD Steps 2-5

2 Кликнете на "IP"

3 Кликнете на "Firewall"

4 Кликнете на "NAT"

5 Кликнете на копчето "Add New" за да додадете ново правило



Mikrotik MIKROTIK RB951G-2HnD Steps 6-9

6 Синџир: dnnat

7 Протокол: tcp

8 ДС Порта: 80

9 Во Интерфејс: етер1-портал (еден од интерфејсите на рутерот)



Mikrotik MIKROTIK RB951G-2HnD Steps 10-13

10 Скролувајте ја страницата надолу во полето "Action"

11 Дејство: dst-nat

12 До адреси: 192.168.88.253 (IP адреса на компјутерот cFos Лична мрежа работи)

13 До пристаништата: 80



Mikrotik MIKROTIK RB951G-2HnD Steps 14-16

14 Движете се назад на горната страна и проверете дали е овозможено правилото (по дифолт е овозможено)

15 Кликнете на "Apply"

16 Кликнете на „OK“ и потоа отклучете се од рутерот



Пренасочувањето на пристаништето сега е конфигурирано за вашиот компјутер!

Овозможете пренасочување на портата за Mikrotik MIKROTIK RB951G-2HnDУпатства за активирање на пристаништето за пристаниште за Mikrotik MIKROTIK RB951G-2HnD