cFosSpeed сега е во нови раце. Atlas Tech Solutions сега поседува, развива и продава нови верзии од него
Посетете ја и нашата страница cFos eMobility за нашите производи за електромобилност, како cFos EVSE, cFos Charging Manager и cFos Wallbox Booster

Овозможете го пренасочувањето на портата за Intelbras WRN 150


Intelbras WRN 150 Step 1

1 Пријавете се во рутерот со вашето корисничко име и лозинка (стандардна IP: 10.0.0.1 - стандардно корисничко име/лозинка: admin) и кликнете на "Acesso" (пристап)Intelbras WRN 150 Step 2

2 Кликнете на "NAT/DMZ"Intelbras WRN 150 Steps 3-7

3 Во првата линија погледнете во „Endereço IP LAN“ и пополнете ја со IP на компјутерот cFos Personal Net работи на

4 Проверете го полето "Habilitar" (Овозможи)

5 Во долниот дел, погледнете во "Portas de serviços comuns" (Заедничка услуга порта) и кликнете на десното поле и изберете "HTTP (80)"

6 Кликнете на "Adicionar para" (Додај) - ИД 1 е за првата линија што ја користиме

7 Притиснете "Salvar" (Зачувај)Intelbras WRN 150 Step 8

8 Еве како ќе изгледа сега, сега кликнете на „Sistema“ (Систем)Intelbras WRN 150 Steps 9-10

9 Одете во "Reiniciar" (Рестартирајте)

10 Притиснете "Reiniciar" (Рестартирај)

Пренасочувањето на пристаништето сега е конфигурирано за вашиот компјутер!

Овозможете го пренасочувањето на портата за Intelbras WRN 150Упатства за активирање на Port Forwarding за Intelbras WRN 150