cFosSpeed е официјален Интернет-акцелератор за производи за игри ASUS, GIGABYTE, ASRock и MSI

Добијте бесплатна лиценца (cFosSpeed) за да ни помогнете со 10 или повеќе прегледи.
Некои текстови се генерираат со машински превод. Помогнете ни да ги подобриме овие текстови. Кликнете на копчето за да започнете со режимот на ревизија.

/en/press/releases/presstext-20110210.htm

Можете да најдете уметнички дела, слики од слики и слики од екранот, кои може да ги користат бесплатно од новинарите на
http://www.cfos.de/en/presse/samples.htm

cFosSpeed е достапен или како 30-дневна пробна верзија (која може да се преземе бесплатно на http://www.cfos.de/преземање) или како целосна верзија за 15.90 €.

Поддржани оперативни системи: Windows 7, Vista, XP и Server 2003/2008 (x86 и x64 изданија)

Веб-страница (на англиски и германски јазик, со одделни оддели на најмногу 26 други јазици):

http://www.cfos.de

Бојлер:
cFos Софтвер GmbH, Бон (Германија) се развива и фино подесување комуникација возачи за различни оперативни системи од 1993 година Производи вклучуваат cFosSpeed, напредна Traffic Shaping драјвер за широкопојасен интернет и IPv6 dial-up возачот / софтвер рутер cFos IPv6 Link како и како cFos и cFos Broadband Connect, DSL и ISDN со високи перформанси за возачи за бирање.

Правна белешка:
Нашите услови за лиценцирање експлицитно дозволуваат ставање на неодамна објавените верзии на споделени софтвери на cFos, cFos Broadband Connect, cFos IPv6 Link и cFosSpeed на бесплатни ЦД-а за вклучување со списанија. За повеќе прашања во врска со лиценците, консултирајте се со нашата датотека LICENSE.TXT. Текстот и уметнички дела на нашата веб-страница може да се користат за целите на печатот и прегледот.

Контакт:
Martin Winkler,
Email via http://www.cfos.de
Tel. +49-228-7669826

соопштение за медиумите