cFosSpeed е официјален Интернет-акцелератор за производите за игри ASUS, GIGABYTE, ASRock и MSI
Ново! Од креаторите на cFosSpeed: CFos EVSE

Помогнете ни да преведеме 10 или повеќе текстуални сегменти и да добиеме бесплатна cFosSpeed ​​лиценца.
Некои текстови се генерираат со машински превод. Помогнете ни да ги подобриме. Притиснете го копчето за да започне режимот на уредување.

Boxshot cFosSpeed

cFosSpeed ВРВ
Продавачот

Интернет-акцелератор + Оптимизатор за пинг
Верзија 12.50 Ново

cFosSpeed го зголемува вашиот проток и го намалува вашиот Ping.
cFosSpeed користи Traffic Shaping за да ги преуредите пакетите со податоци на Интернет на таков начин што најпрво ќе се пренесе итен сообраќај, а остатокот од податоците подоцна. Ова резултира во значително намалување на латентноста (заостанување) и обично, исто така, резултира во забрзување на врската.
Симни
Приоритизација

Приоретизација - прво ваши важни текови

Со шемата за приоритет на cFosSpeed, секогаш можете да ги дадете сите ваши програми со целосен опсег, бидејќи cFosSpeed одлучува кои потоци мора да бидат приоритетни.
На пример, Игра-сообраќај, VoIP или аудио/видео содржина ќе биде со приоритет за повисоки од преземања / преземања.
Вашата датотека за споделување на датотеки може да користи неограничена брзина на вашата Интернет врска, но таа ќе се забави кога имате важен сообраќај.
Целата шема на приоритети е прилагодлива и можете да ја промените приоритизацијата на летот.
Научи повеќе

Приоритизација

Ново cFosSpeed Game Analyzer

Онлајн игрите може да бараат многу. Ако сте во важна битка со шефови со многу акции, играчи и чудовишта на екранот и некако акцијата се нервира, прашањето е: Зошто?
Научи повеќе

Image of a stop watch

Колку е ефективно обликувањето на сообраќајот во cFosSpeed?

Christoph Lüders & Christian Carazo, cFos Software GmbH - 26 октомври 2018 година
Симни: cfosspeed-traffic-shaping-report.pdf Flag symbol for English language
RWIN Expansion Logo

Уникатни карактеристики

cFosSpeed е единствениот производ кој ги нуди овие функции:

Конфигурација на пристапната точка cFosSpeed Wi-Fi

Овозможете го обликот на сообраќај на cFos за паметни телефони, таблети и други мобилни уреди.

cFosSpeed сега има опција со контексно мени за лесно стартување и конфигурирање (или запирање) на пристапната точка за Wi-Fi.
Научи повеќе
cFosSpeed решава метеж на Интернет за споделени врски

Конфигурација на пристапната точка cFosSpeed Wi-Fi

Приоретизација на врските при летање

На еден поглед гледате кои програми ја користат вашата ширина на опсег. cFosSpeed, ајде да ви привремено промениме приоритет за забрзување на трансферите или намалување на латентноста за временски критични апликации.
Научи повеќе

Преглед на производи cFosSpeed, забрзување на Интернет со обликување на сообраќајот, преземање и технички информации.