cFosSpeed сега е во нови раце. Atlas Tech Solutions сега поседува, развива и продава нови верзии од него
Ново! Од креаторите на cFosSpeed: CFos EVSE

Овозможете го пренасочувањето на портата за TP-LINK TD-W9970


TP-Link TD-W9970 Step 1

1 Пријавете се во рутерот со вашето корисничко име и лозинка (стандардна IP: 192.168.1.1 - основно корисничко име/лозинка: admin)TP-Link TD-W9970 Steps 2-3

2 Кликнете на " Forwarding " и " Virtual Servers " во главното мени лево

3 Кликнете на копчето " Add New "TP-Link TD-W9970 Steps 4-6

4 Изберете HTTP како Common Service port и внесете ја (по можност статичката) IP-адреса на компјутерот cFos Personal Net во полето за IP Address

5 Кликнете на копчето " Save "

6 Одјавете се од рутерот со кликнување на „ Logout “ во главното мени левоПренасочувањето на пристаништето сега е конфигурирано за вашиот компјутер!

Овозможете го пренасочувањето на портата за TP-LINK TD-W9970Упатства за активирање на пристаништето за пристаниште за TP-Link TD-W9970