cFosSpeed сега е во нови раце. Atlas Tech Solutions сега поседува, развива и продава нови верзии од него
Ново! Од креаторите на cFosSpeed: CFos EVSE

Овозможете пренасочување на портата за Prolink H5004NK


Prolink H5004NK Step 1

1 Отворете го вашиот веб прелистувач, внесете 192.168.254.254 во лентата за адреси и притиснете "Enter"Prolink H5004NK Step 2

2 Willе бидете пренасочени на почетната страница на рутеротProlink H5004NK Step 3

3 Скролувајте надолу по веб-страницата и кликнете на "Setup"Prolink H5004NK Step 4

4 Внесете го корисникот и во полето за корисничко име и за лозинкаProlink H5004NK Step 5

5 Кога ќе се најавите, кликнете на табулаторот "Advanced"Prolink H5004NK Step 6

6 Кликнете на "NAT" од левата страна на страницатаProlink H5004NK Step 7

7 Потоа кликнете на "Virtual Server" за да поставите пренесување на пристаништетоProlink H5004NK Steps 8-9

8 Пополнете ги потребните полиња за да ги проследувате пристаништата, кликнете на копчето радио копче дефинирано од корисникот и назначете име за пристаништето што сакате да го препратите или отворите. Внесете ги WAN портата, LAN портата и LAN IP

9 Кликнете на "Apply changes"Пренасочувањето на пристаништето сега е конфигурирано за вашиот компјутер!

Овозможете пренасочување на портата за Prolink H5004NKУпатства за активирање на Port Forwarding за Prolink H5004NK