cFosSpeed сега е во нови раце. Atlas Tech Solutions сега поседува, развива и продава нови верзии од него
Посетете ја и нашата страница cFos eMobility за нашите производи за електромобилност, како cFos EVSE, cFos Charging Manager и cFos Wallbox Booster

Овозможете го пренасочувањето на портата за Netgear CENTRIA WNDR4700


Netgear CENTRIA WNDR4700 Step 1

1 Пријавете се во рутерот со вашето корисничко име и лозинка (стандардна IP: 10.0.0.1 или routerlogin.net, име на корисник: admin, стандардна лозинка: password)Netgear CENTRIA WNDR4700 Steps 2-6

2 Кликнете на табулаторот "ADVANCED"

3 Кликнете на "Advanced Setup"

4 Кликнете на "Port Forwarding/Port Triggering"

5 Изберете "HTTP" и внесете ја IP адресата на компјутерот cFos Personal Net е вклучена

6 Кликнете на копчето "Додај"Netgear CENTRIA WNDR4700 Step 7

7 Осигурете се дека вашето правило е наведено и кликнете на копчето "Logout"Пренасочувањето на пристаништето сега е конфигурирано за вашиот компјутер!

Овозможете го пренасочувањето на портата за Netgear CENTRIA WNDR4700Упатства за активирање на пристаништето за пристаниште за Netgear CENTRIA WNDR4700