cFosSpeed сега е во нови раце. Atlas Tech Solutions сега поседува, развива и продава нови верзии од него
Посетете ја и нашата страница cFos eMobility за нашите производи за електромобилност, како cFos EVSE, cFos Charging Manager и cFos Wallbox Booster

Овозможете го пренасочувањето на пристаништето за Kozumi KM-4150NR


Kozumi KM-4150NR Step 1

1 Пријавете се во вашиот Козуми со вашето корисничко име и лозинкаKozumi KM-4150NR Step 2

2 Кликнете на табулаторот "Advanced"Kozumi KM-4150NR Step 3

3 Кликнете на "Port Forwarding"Kozumi KM-4150NR Step 4

4 Кликнете на копчето "Add"Kozumi KM-4150NR Steps 5-8

5 Пребарајте ја вашата услуга во паѓачката листа и прескокнете на чекор 8 или направете сопствен сервер

6 Ставете ја IP адресата на компјутерот cFos Personal Net е вклучена

7 Додадете ги потребните пристаништа и протоколи

8 Кликнете на копчето "Apply"Пренасочувањето на пристаништето сега е конфигурирано за вашиот компјутер!

Овозможете го пренасочувањето на пристаништето за Kozumi KM-4150NRУпатства за активирање на пристаништето за пристаниште за Kozumi KM-4150NR