cFosSpeed сега е во нови раце. Atlas Tech Solutions сега поседува, развива и продава нови верзии од него
Ново! Од креаторите на cFosSpeed: CFos EVSE

Овозможете го пренасочувањето на портата за D-Link DIR-850L


D-Link DIR-850L Step 1

1 Пријавете се во рутерот со вашето корисничко име и лозинка (стандардната IP 192.168.0.1 - стандардната лозинка за глобалниот фирмвер е празна, стандардната лозинка за фирмверот Msia е на дното на рутерот)D-Link DIR-850L Steps 2-3

2 Кликнете на " Advanced " во главното мени на горниот дел

3 Кликнете на " Port Forwarding " од паѓачкото мениD-Link DIR-850L Step 4

4 Кликнете на " Add Rule " на долниот лев аголD-Link DIR-850L Step 5

5 Внесете го Name, TCP Port, UDP Port како што е прикажано и IP-то на компјутерот cFos Personal Net се вклучува во полето за локална IPD-Link DIR-850L Step 6

6 Кликнете на копчето " Save "Пренасочувањето на пристаништето сега е конфигурирано за вашиот компјутер!

Овозможете го пренасочувањето на портата за D-Link DIR-850LУпатства за активирање на Port Forwarding за D-Link DIR-850L