cFosSpeed сега е во нови раце. Atlas Tech Solutions сега поседува, развива и продава нови верзии од него
Ново! Од креаторите на cFosSpeed: CFos EVSE

Овозможете пренасочување на портата за ASUS DSL-N55U


ASUS DSL-N55U Step 1

1 Користете интернет прелистувач (Google Chrome, Firefox) за пристап до вашиот рутер. Стандардна адреса е 192.168.1.1. Сега ќе се појави мала кутија - во типот на корисничко име во admin и за лозинката тип на passwordASUS DSL-N55U Steps 2-3

2 Под напредни поставки на левата страна кликнете на "WAN"

3 Сега на горните јазичиња кликнете на "Virtual Server / Port Forwarding"ASUS DSL-N55U Steps 4-7

4 Осигурете се да проверите под "Basic Config" дека "Enable Port Forwarding" е овозможено со кликнување на "Yes"

5 Под "Port Forwarding list" влезе Service Name "HTTP" Port Range "80", како што е IP Address на IP адресата на компјутерот cFos Лична Нет работи на, Local Port "80" и Protocol "TCP"

6 Кликнете на малото копче " + " десно од додавање на профил

7 Кликнете на "Apply"Пренасочувањето на пристаништето сега е конфигурирано за вашиот компјутер!

Овозможете пренасочување на портата за ASUS DSL-N55UУпатства за активирање на Port Forwarding за ASUS DSL-N55U