cFosSpeed е официјален Интернет-акцелератор за производите за игри ASUS, GIGABYTE, ASRock и MSI
Ново! Од креаторите на cFosSpeed: CFos EVSE

Помогнете ни да преведеме 10 или повеќе текстуални сегменти и да добиеме бесплатна cFosSpeed ​​лиценца.
Некои текстови се генерираат со машински превод. Помогнете ни да ги подобриме. Притиснете го копчето за да започне режимот на уредување.

Овозможете го пренасочувањето на пристаништето за Arris TG2472


Arris TG2472 Step 1

1 Пријавете се на вашиот портал со вашиот корисничко име и лозинка (стандардна IP: 192.168.0.1 - основно корисничко име: admin, стандардна лозинка: password)Arris TG2472 Step 2

2 Кликнете на табулаторот "Firewall"Arris TG2472 Step 3

3 Кликнете на "Virtual Servers/Port Forwarding"Arris TG2472 Step 4

4 Кликнете на копчето "Add"Arris TG2472 Steps 5-8

5 Изберете влезен опсег на HTTP порта од "80 до 80"

6 Изберете "TCP"

7 Внесете ја статичката IP на компјутерот на кој работи cFos Personal Net во полето "Private IP Address"

8 Кликнете на "Add Virtual Server"Arris TG2472 Step 9

9 Сега можете да го видите новиот виртуелен HTTP серверПренасочувањето на пристаништето сега е конфигурирано за вашиот компјутер!

Овозможете го пренасочувањето на пристаништето за Arris TG2472Упатства за активирање на Порт Форвердинг за Arris TG2472