cFosSpeed сега е во нови раце. Atlas Tech Solutions сега поседува, развива и продава нови верзии од него
Посетете ја и нашата страница cFos eMobility за нашите производи за електромобилност, како cFos EVSE, cFos Charging Manager и cFos Wallbox Booster

Овозможи пренасочување на портата за Zhone ZNID-GPON-2426A-2TS


Zhone ZNID-GPON-2426A-2TS Step 1

1 Пријавете се во вашиот Zhone ZNID-GPON-2426A-2TS со вашето корисничко име и лозинкаZhone ZNID-GPON-2426A-2TS Steps 2-4

2 Кликнете на табулаторот "Configuration"

3 Кликнете на "Firewall"

4 Кликнете на "Port Forwarding"Zhone ZNID-GPON-2426A-2TS Step 5

5 Кликнете на "Type" и изберете ОпсегZhone ZNID-GPON-2426A-2TS Steps 6-10

6 Внесете „Name“ за новото правило

7 Внесете порта, во овој случај пристаниште 80

8 Изберете протокол TCP

9 Внесете ја IP адресата на компјутерот cFos Personal Net е вклучена

10 Притиснете "Add Rule"Zhone ZNID-GPON-2426A-2TS Step 11

11 Одјавете се од вашиот рутерПренасочувањето на пристаништето сега е конфигурирано за вашиот компјутер!

Овозможи пренасочување на портата за Zhone ZNID-GPON-2426A-2TSУпатства за активирање на Port Forwarding за Zhone ZNID-GPON-2426A-2TS