cFosSpeed е официјален Интернет-акцелератор за производите за игри ASUS, GIGABYTE, ASRock и MSI
Ново! Од креаторите на cFosSpeed: CFos EVSE

Помогнете ни да преведеме 10 или повеќе текстуални сегменти и да добиеме бесплатна cFosSpeed ​​лиценца.
Некои текстови се генерираат со машински превод. Помогнете ни да ги подобриме. Притиснете го копчето за да започне режимот на уредување.

Овозможете го пренасочувањето на портата за Xiaomi MiWiFi Mini


Xiaomi MiWiFi Mini Step 1

1 Пријавете се во рутерот со вашата лозинка (стандардна IP: 192.168.31.1 или miwifi.com)Xiaomi MiWiFi Mini Step 2-3

2 Кликнете на "Advanced" и потоа кликнете на "Port forwarding" во главното мени на горниот дел

3 Кликнете на копчето "Add Rule" во делот "Port forwarding" за една порта или во делот "Range forwarding" за повеќе пристаништаXiaomi MiWiFi Mini Step 4-5

4 Внесете го името на правилото. Изберете го протоколот. Внесете го надворешното порт и Внатрешното порт. Потоа, внесете го последниот број на IP адресата на компјутерот cFos Personal Net

5 Кликнете на копчето "Add"Xiaomi MiWiFi Mini Step 6

6 Осигурете се дека вашето правило е наведеноXiaomi MiWiFi Mini Step 7-9

7 Кликнете на името на рутерот на горниот дел

8 Кликнете на "Reboot"

9 Кликнете на копчето "OK"Xiaomi MiWiFi Mini Step 10

10 Кликнете на копчето "Reboot router"Пренасочувањето на пристаништето сега е конфигурирано за вашиот компјутер!

Овозможете го пренасочувањето на портата за Xiaomi MiWiFi MiniУпатства за активирање на Port Forwarding за Xiaomi MiWiFi Mini