cFosSpeed сега е во нови раце. Atlas Tech Solutions сега поседува, развива и продава нови верзии од него
Ново! Од креаторите на cFosSpeed: CFos EVSE

Овозможете го пренасочувањето на портата за Speedport W 724V


Speedport W 724V Steps 1-3

1 Напишете speedport.ip (без www) или 192.168.2.1 во лентата за адреси на вашиот веб прелистувач и притиснете "Enter"

2 Внесете ја лозинката на рутерот. Ако не сте поставиле лозинка сами, таа може да се најде на задниот дел на уредот.

3 Кликнете на "Login"Speedport W 724V Steps 4-6

4 Кликнете на "Internet" на горниот дел од страницата

5 Кликнете на "Port Activation" од лево

6 Кликнете на "Port diversions and port forwarding"Speedport W 724V Steps 7-9

7 Во делот "TCP port forwarding or diversion", внесете ја стандардната порта за HTTP (80). Доколку нема видливи полиња за влез, прво кликнете на "Create other TCP diversion"

8 Изберете го компјутерот cFos Лична мрежа што се активира од списокот "Choose device"

9 Кликнете на "Save" и почекајте еден момент. Потоа можете да се одјавите од вашиот рутерПренасочувањето на пристаништето сега е конфигурирано за вашиот компјутер!

Овозможете го пренасочувањето на портата за Speedport W 724VУпатства за активирање на Port Forwarding за Speedport W 724V