cFosSpeed сега е во нови раце. Atlas Tech Solutions сега поседува, развива и продава нови верзии од него
Посетете ја и нашата страница cFos eMobility за нашите производи за електромобилност, како cFos EVSE, cFos Charging Manager и cFos Wallbox Booster

Овозможете го пренасочувањето на портата за Netgear WNDR3400v2


Netgear WNDR3400v2 Step 1

1 Одете на 192.168.1.1 во кој било интернет прелистувач. Стандардно, корисничкото име е admin и лозинката е passwordNetgear WNDR3400v2 Step 2

2 Одете во "Advanced Setup"Netgear WNDR3400v2 Steps 3-5

3 Кликнете на "Port Forwarding/Port Triggering" под "Advanced Setup"

4 Изберете "HTTP" од списокот со Име на услуга

5 Внесете ја IP адресата на компјутерот cFos Лична мрежа што работи и кликнете на "Додај"Netgear WNDR3400v2 Step 6

6 ОдливПренасочувањето на пристаништето сега е конфигурирано за вашиот компјутер!

Овозможете го пренасочувањето на портата за Netgear WNDR3400v2Упатства за активирање на Port Forwarding за Netgear WNDR3400v2