cFosSpeed сега е во нови раце. Atlas Tech Solutions сега поседува, развива и продава нови верзии од него
Посетете ја и нашата страница cFos eMobility за нашите производи за електромобилност, како cFos EVSE, cFos Charging Manager и cFos Wallbox Booster

Овозможете го пренасочувањето на портата за Netgear R6300v2


Следниот водич е наменет за најновиот официјален фирмвер (R6300v2-V1.0.4.6_10.0.76.zip) кој можете да го преземете од овде.


Netgear R630v2 Step 1

1 Пријавете се на веб-порталот на вашиот рутер (www.routerlogin.net, или 192.168.1.1) со вашето корисничко име и лозинка. Стандардното корисничко име е admin, а основната лозинка е passwordNetgear R630v2 Step 2

2 Кликнете на табулаторот "ADVANCED" на горниот делNetgear R630v2 Steps 3-4

3 Кликнете на папката "Advanced Setup" на левиот панел

4 Кликнете на ставката "Port Forwarding / Port Triggering" во папкатаNetgear R630v2 Steps 5-6

5 Од полето за избор, изберете "HTTP"

6 Внесете ја IP адресата на вашиот компјутер cFos Personal Net работи во полето "Server IP Address", а потоа кликнете на копчето "+ Add"Пренасочувањето на пристаништето сега е конфигурирано за вашиот компјутер!

Овозможете го пренасочувањето на портата за Netgear R6300v2Упатства за активирање на Port Forwarding за Netgear R6300v2