cFosSpeed сега е во нови раце. Atlas Tech Solutions сега поседува, развива и продава нови верзии од него
Посетете ја и нашата страница cFos eMobility за нашите производи за електромобилност, како cFos EVSE, cFos Charging Manager и cFos Wallbox Booster

Овозможете го пренасочувањето на портот за Jio JioFi 2


Jio JioFi 2 Step 1

1 Пријавете се во рутерот со вашето корисничко име и лозинка (стандардна IP: 192.168.1.1 - стандардно корисничко име/лозинка: администратор)Jio JioFi 2 Step 2

2 Кликнете на "Setting"Jio JioFi 2 Steps 3-4

3 Кликнете на "Gaming & Apps Management"

4 Овозможи "Port Forward"Jio JioFi 2 Step 5

5 Кликнете на вашиот "Host Name" (компјутерот cFos Лична мрежа работи на)Jio JioFi 2 Steps 6-7

6 Внесете го името на вашата конфигурација, локалната и WAN-портата (80)

7 Кликнете на "Apply"Пренасочувањето на пристаништето сега е конфигурирано за вашиот компјутер!

Овозможете го пренасочувањето на портот за Jio JioFi 2Упатства за активирање на Port Forwarding за Jio JioFi 2