cFosSpeed сега е во нови раце. Atlas Tech Solutions сега поседува, развива и продава нови верзии од него
Ново! Од креаторите на cFosSpeed: CFos EVSE

Овозможете пренасочување на портата за Huawei WS319


Huawei WS319 Step 1

1 Пријавете се во вашиот HUAWEI WS319 со вашето корисничко име и лозинкаHuawei WS319 Step 2

2 Кликнете на "Internet" во главното мени табот на горниот делHuawei WS319 Steps 3-4

3 Кликнете на јазичето со ознака "Forwarding"

4 Кликнете на "New port mapping"Huawei WS319 Steps 5-6

5 Пополнете "Mapping name" со посакуваното име, изберете "WebServer(HTTP)" во "Application", а потоа изберете го компјутерот cFos Лична мрежа што ја активира од списоците со опции

6 Кликнете на "Save"Huawei WS319 Step 7

7 Одјавете се од рутерот со кликнување на „Logout“ на горниот дел од страницатаПренасочувањето на пристаништето сега е конфигурирано за вашиот компјутер!

Овозможете пренасочување на портата за Huawei WS319Упатства за активирање на Port Forwarding за Huawei WS319