cFosSpeed сега е во нови раце. Atlas Tech Solutions сега поседува, развива и продава нови верзии од него
Посетете ја и нашата страница cFos eMobility за нашите производи за електромобилност, како cFos EVSE, cFos Charging Manager и cFos Wallbox Booster

Овозможете пренасочување на портата за Huawei HG532e


Huawei HG532E Step 1

1 Пријавете се во рутерот со вашето корисничко име и лозинкаHuawei HG532E Steps 2-7

2 Кликнете на "Advanced" во главното мени од лево

3 Кликнете на под менито "NAT"

4 Кликнете на табулаторот "Port Mapping"

5 Овозможете го копчето "Application" радио и изберете "Web server (HTTP)" од паѓачкото мени

6 Внесете ја IP-то на компјутерот cFos Personal мрежата се вклучува во полето "Internal host"

7 Кликнете на "Submit"Пренасочувањето на пристаништето сега е конфигурирано за вашиот компјутер!

Овозможете пренасочување на портата за Huawei HG532eУпатства за активирање на Port Forwarding за Huawei HG532E