cFosSpeed сега е во нови раце. Atlas Tech Solutions сега поседува, развива и продава нови верзии од него
Посетете ја и нашата страница cFos eMobility за нашите производи за електромобилност, како cFos EVSE, cFos Charging Manager и cFos Wallbox Booster

Овозможете го пренасочувањето на портата за Dasan H640W


Dasan H640W Step 1

1 Пријавете се во рутерот со вашето корисничко име и лозинка (стандардно корисничко име: user, стандардна лозинка: /user)Dasan H640W Steps 2-4

2 Кликнете на "Advance Settings"

3 Кликнете на "DMZ Settings"

4 Кликнете на "DMZ (Open all ports to the internal IP of the PC)" и напишете ја вашата Внатрешна IP адреса, а потоа кликнете на "Apply"Dasan H640W Steps 5-7

5 Кликнете на "Port forwarding"

6 Пополнете ги полињата за влез:

Име на правило: можете да ставите сè што сакате
Целна IP: IP адреса на компјутерот што го користите
Опсег на мрежа: тип 32
Протокол: TCP
Надворешно пристаниште: 80
Внатрешна порта: 80

7 Кликнете на "Apply"Пренасочувањето на пристаништето сега е конфигурирано за вашиот компјутер!

Овозможете го пренасочувањето на портата за Dasan H640WУпатства за активирање на пристаништето за пристаниште за Dasan H640W