cFosSpeed е официјален Интернет-акцелератор за производите за игри ASUS, GIGABYTE, ASRock и MSI
Ново! Од креаторите на cFosSpeed: CFos EVSE

Помогнете ни да преведеме 10 или повеќе текстуални сегменти и да добиеме бесплатна cFosSpeed ​​лиценца.
Некои текстови се генерираат со машински превод. Помогнете ни да ги подобриме. Притиснете го копчето за да започне режимот на уредување.

Овозможете го пренасочувањето на портата за D-Link DWR-116


D-Link DWR-116 Step 1

1 Пријавете се на вашиот рутер. (по дифолт, корисничкото име и лозинката се: admin)D-Link DWR-116 Step 2

2 После тоа, одете на табулаторот "Advanced". Ако не ги видите поставките за "Virtual Server" сега, кликнете на копчето "Virtual Server" левоD-Link DWR-116 Steps 3-5

3 Внесете го портот што сакате да го проследите (80 за cFos лична мрежа)

4 Внесете ја IP адресата на компјутерот cFos Personal Net е вклучена

5 Овозможете го пренасочувањетоD-Link DWR-116 Step 6

6 Зачувајте ги измените ...D-Link DWR-116 Step 7

7 ... и почекај малкуПренасочувањето на пристаништето сега е конфигурирано за вашиот компјутер!

D-Link DWR-116 Step 8

8 Ако сè уште имате проблеми, проверете ги зелените навестувања од десно. Тие треба да можат да помогнат (по избор)Овозможете го пренасочувањето на портата за D-Link DWR-116Упатства за активирање на Port Forwarding за D-Link DWR-116