cFosSpeed е официјален Интернет-акцелератор за производите за игри ASUS, GIGABYTE, ASRock и MSI
Ново! Од креаторите на cFosSpeed: CFos EVSE

Помогнете ни да преведеме 10 или повеќе текстуални сегменти и да добиеме бесплатна cFosSpeed ​​лиценца.
Некои текстови се генерираат со машински превод. Помогнете ни да ги подобриме. Притиснете го копчето за да започне режимот на уредување.

Овозможете го пренасочувањето на портата за D-Link DIR-825


D-Link DIR-825 Step 1

1 Користете го вашето корисничко име и лозинка за да се најавите во интерфејсот на рутерот (стандардна IP: 192.168.0.1, стандардно корисничко име: admin, стандардна лозинка: admin)D-Link DIR-825 Step 2

2 Кликнете на "Advanced"D-Link DIR-825 Steps 3-5

3 Кликнете на "Port Forwarding"

4 Внесете име во полето "Name"

5 Внесете порта 80 во полето "TCP"D-Link DIR-825 Steps 6-7

6 Внесете ја IP адресата на компјутерот што работи cFos Лична мрежа во полето "IP Address", исто така можете да ја изберете IP адресата со помош на паѓачката листа

7 Кликнете на "Save Settings"Рестартирајте го рутерот

Пренасочувањето на пристаништето сега е конфигурирано за вашиот компјутер!

Овозможете го пренасочувањето на портата за D-Link DIR-825Упатства за активирање на пристаништето за пристаниште за D-Link DIR-825