cFosSpeed сега е во нови раце. Atlas Tech Solutions сега поседува, развива и продава нови верзии од него
Ново! Од креаторите на cFosSpeed: CFos EVSE

Овозможете го пренасочувањето на портата за D-Link DIR-809


Следниот водич е наменет за најновиот официјален фирмвер 1.09.


D-Link DIR-809 Step 1

1 Пријавете се во рутерот со вашето корисничко име и лозинка (стандардна IP: 192.168.0.1 - основно корисничко име: лозинка на admin: празно)D-Link DIR-809 Steps 2-7

2 Кликнете на "ADVANCED" во главното мени на горниот дел

3 Изберете "HTTP" од паѓачкото мени

4 Кликнете на "<<" за да го примените избраниот профил

5 Внесете ја IP-то на компјутерот cFos Personal Net е вклучена

6 Кликнете на полето за избор за да го овозможите правилото за пренасочување на портата

7 Кликнете на копчето "Save Settings"Пренасочувањето на пристаништето сега е конфигурирано за вашиот компјутер!

Овозможете го пренасочувањето на портата за D-Link DIR-809Упатства за активирање на пристаништето за пристаниште за D-Link DIR-809