cFosSpeed сега е во нови раце. Atlas Tech Solutions сега поседува, развива и продава нови верзии од него
Ново! Од креаторите на cFosSpeed: CFos EVSE

Овозможете го пренасочувањето на портата за DIR-300NRU-rev.B5-B6


Следниот водич е наменет за најновиот официјален фирмвер (2.5.12) што можете да го преземете овде.


DIR-300NRU-rev.B5-B6 Step 1

1 Пријавете се во вашиот рутер со вашето корисничко име и лозинка (стандардно IP: 192.168.0.1 - стандардно корисничко име: admin лозинка: admin)DIR-300NRU-rev.B5-B6 Step 2

2 Кликнете на "Firewall" во менито левоDIR-300NRU-rev.B5-B6 Step 3

3 Кликнете на "Virtual servers"DIR-300NRU-rev.B5-B6 Step 4

4 Кликнете на копчето "Add"DIR-300NRU-rev.B5-B6 Steps 5-8

5 Изберете "Virtual server HTTP" во паѓачката листа "Template" (избраниот образец се применува автоматски)

6 Наведете кое било име што ви се допаѓа во полето "Name"

7 Во паѓачката листа "Private IP" изберете ИП на компјутер cFos Лична мрежа што работи (овој компјутер треба да биде вклучен и поврзан со рутерот пред оваа поставка, тој автоматски се појавува во оваа листа)

8 Кликнете на копчето "Apply"DIR-300NRU-rev.B5-B6 Step 9

9 Кликнете на црвеното кружно копче за да зачувате промениDIR-300NRU-rev.B5-B6 Step 10

10 Кликнете на врската "Save Device configuration was changed. Save?" За да ги потврдиш изменитеDIR-300NRU-rev.B5-B6 Step 11

11 Рестартирајте го рутерот со кликнување на Reboot device"Reboot device" во горното мени "System"Пренасочувањето на пристаништето сега е конфигурирано за вашиот компјутер!

Овозможете го пренасочувањето на портата за DIR-300NRU-rev.B5-B6Упатства за активирање на шпедиција на пристаништето за DIR-300NRU-rev.B5-B6