cFosSpeed е официјален Интернет-акцелератор за производите за игри ASUS, GIGABYTE, ASRock и MSI
Ново! Од креаторите на cFosSpeed: CFos EVSE

Помогнете ни да преведеме 10 или повеќе текстуални сегменти и да добиеме бесплатна cFosSpeed ​​лиценца.
Некои текстови се генерираат со машински превод. Помогнете ни да ги подобриме. Притиснете го копчето за да започне режимот на уредување.

Овозможете пренасочување на портата за Belkin Connect N150 (F7D5301v1)


Belkin Connect N150 (F7D5301v1) Step 1

1 Поврзете се со вашиот рутер (стандардната IP е 192.168.2.1) и кликнете на "Virtual Servers"Belkin Connect N150 (F7D5301v1) Step 2

2 Напишете ја вашата лозинка (оставете ја празно за стандардно)Belkin Connect N150 (F7D5301v1) Steps 3-7

3 Проверете го полето за избор "Enable"

4 Напишете Влезно пристаниште (80)

5 Напишете ја IP-адресата на компјутерот (оној што работи лична мрежа на cFos)

6 Напишете го излезното пристаниште (80)

7 Кликнете на "Apply Changes"Пренасочувањето на пристаништето сега е конфигурирано за вашиот компјутер!

Овозможете пренасочување на портата за Belkin Connect N150 (F7D5301v1)Упатства за активирање на шпедиција на пристаништето за Belkin Connect N150 (F7D5301v1)