cFosSpeed е официјален Интернет-акцелератор за производите за игри ASUS, GIGABYTE, ASRock и MSI
Ново! Од креаторите на cFosSpeed: CFos EVSE

Помогнете ни да преведеме 10 или повеќе текстуални сегменти и да добиеме бесплатна cFosSpeed ​​лиценца.
Некои текстови се генерираат со машински превод. Помогнете ни да ги подобриме. Притиснете го копчето за да започне режимот на уредување.

Овозможете го пренасочувањето на портата за AVM FRITZ! Кутија 7312


AVM FRITZ!Box 7312 Step 1

1 Пријавете се во вашата FRITZ! Кутија со внесување на корисничко име и лозинкаAVM FRITZ!Box 7312 Steps 2-4

2 На левата страна кликнете на „Internet“ и во под-менито на „Permit Access

3 Префрлете се на јазичето "Port Forwarding"

4 Кликнете на "New Port Forwarding"AVM FRITZ!Box 7312 Steps 5-6

5 Изберете "HTTP-Server" во првиот и вашиот компјутер, на кој работи cFos Personal Net, во втор паѓачкото мени

6 Потврдете со кликнување на „OKAVM FRITZ!Box 7312 Step 7

7 Активирајте го пренасочувањето на пристаништето со кликнување на "Apply"Пренасочувањето на пристаништето сега е конфигурирано за вашиот компјутер!

Овозможете го пренасочувањето на портата за AVM FRITZ! Кутија 7312Упатства за активирање на пристаништето за пристаниште за АВМ ФРИТЗ! Кутија 7312