cFosSpeed е официјален Интернет-акцелератор за производите за игри ASUS, GIGABYTE, ASRock и MSI
Ново! Од креаторите на cFosSpeed: CFos EVSE

Помогнете ни да преведеме 10 или повеќе текстуални сегменти и да добиеме бесплатна cFosSpeed ​​лиценца.
Некои текстови се генерираат со машински превод. Помогнете ни да ги подобриме. Притиснете го копчето за да започне режимот на уредување.

Овозможете го пренасочувањето на портата за полето AVM FRITZ! Box 7170


AVM FRITZ!Box 7170 Step 1

1 Внесете на страницата за конфигурација на рутерот (стандардна адреса 192.168.1.1 или 192.168.1.254)



AVM FRITZ!Box 7170 Step

2 Кликнете на "Settings"

3 Кликнете на "Advanced Settings"

4 Кликнете на "Internet"

5 Кликнете на "Enabled"

6 Кликнете на "New Port Forwarding" (долниот десен агол)



AVM FRITZ!Box 7170 Step

7 Изберете го првото паѓачко мени "HTTP Server"

8 Изберете од второто паѓачко мени "Manually enter the IP-Address"

9 Внесете го во полето за текст, се активира IP адресата на компјутер cFos Personal Net

10 За да го завршите процесот, кликнете на копчето "Ok"



Пренасочувањето на пристаништето сега е конфигурирано за вашиот компјутер!

Овозможете го пренасочувањето на портата за полето AVM FRITZ! Box 7170Упатства за активирање на Port Forwarding за АВМ ФРИТЗ! Box 7170