cFosSpeed сега е во нови раце. Atlas Tech Solutions сега поседува, развива и продава нови верзии од него
Посетете ја и нашата страница cFos eMobility за нашите производи за електромобилност, како cFos EVSE, cFos Charging Manager и cFos Wallbox Booster

Овозможете го пренасочувањето на портата за полето AVM FRITZ! Box 7113


AVM FRITZ!Box 7113 Step 1

1 Внесете "http://fritz.box" во вашиот прелистувач. Внесете ја лозинката. Кликнете на "Anmelden"AVM FRITZ!Box 7113 Steps 2-6

2 Кликнете на јазичето со ознака "Einstellungen"

3 Кликнете на "Erweiterte Einstellungen"

4 Кликнете на "Internet"

5 Кликнете на „Freigabe

6 Кликнете на копчето "Neue Portfreigabe"AVM FRITZ!Box 7113 Step 7

7 Изберете "HTTP-Server" и компјутерот cFos Personal Net работи од списоците со опции

8 Кликнете на "Übernehmen"Пренасочувањето на пристаништето сега е конфигурирано за вашиот компјутер!

Овозможете го пренасочувањето на портата за полето AVM FRITZ! Box 7113Упатства за активирање на пристаништето за пристаниште за АВМ ФРИТЗ! Box 7113