cFosSpeed сега е во нови раце. Atlas Tech Solutions сега поседува, развива и продава нови верзии од него
Ново! Од креаторите на cFosSpeed: CFos EVSE

Овозможете го пренасочувањето на портата за ASUS RT N56U


ASUS RT N56U Step 1

1 Пријавете се на вашиот ASUS RT-N56U со корисничко име и лозинка (стандардно корисничко име/лозинка = admin)ASUS RT N56U Steps 2-4

2 Под "Advanced Settings" изберете "WAN" од левото мени

3 Изберете го табулаторот "Port Fowarding" на горниот дел од страницата

4 Овозможете го пренасочувањето на портот со кликнување на копчето "Enable Manual Port Forwarding?"ASUS RT N56U Steps 5-6

5 Внесете "Manual Port Forwarding List"

Service Name: HTTP
Source IP:
Port Range: 80
Local IP: ip на компјутерот cFos Personal Net се вклучува
Local Port: 80
Protocol: TCP

6 Притиснете го копчето "+" за да го додадете правилотоASUS RT N56U Step 7

7 Притиснете го копчето "Apply" за да го зачувате правилотоASUS RT N56U Step 8

8 На горниот дел од екранот, притиснете "Logout" за да се одјавите од рутеротПренасочувањето на пристаништето сега е конфигурирано за вашиот компјутер!

Овозможете го пренасочувањето на портата за ASUS RT N56UУпатства за активирање на Port Forwarding за ASUS RT-N56U