cFosSpeed сега е во нови раце. Atlas Tech Solutions сега поседува, развива и продава нови верзии од него
Посетете ја и нашата страница cFos eMobility за нашите производи за електромобилност, како cFos EVSE, cFos Charging Manager и cFos Wallbox Booster

Овозможете го пренасочувањето на портата за Arcadyan VGV7519


Arcadyan VGV7519 Step 1

1 Пријавете се во рутерот со вашето корисничко име и лозинка (стандардна IP: 192.168.2.254 - стандардно корисничко име/лозинка: admin/1234 или kpn/kpn-adsl)Arcadyan VGV7519 Steps 2-4

2 Кликнете на "DATA" во главното мени од горниот дел

3 Кликнете на "NAT" и "Port Mapping" во менито лево

4 Кликнете на малата икона под насловот "Configure" во табелатаArcadyan VGV7519 Steps 5-6

5 Под "LAN IP", внесете ја (по можност статичката) IP на компјутерот cFos Personal Net. Под Protocol Type изберете TCP & UDP. Користете вредност од 80 и за LAN Port и за Public Port

6 Кликнете на полето за избор "Enable", а потоа малата икона под насловот "Configure" во табелата за да ги зачувате поставкитеArcadyan VGV7519 Step 7

7 Одјавете се од рутерот со кликнување на „Logout“ во главното мени на врвотПренасочувањето на пристаништето сега е конфигурирано за вашиот компјутер!

Овозможете го пренасочувањето на портата за Arcadyan VGV7519Упатства за активирање на пристаништето за пристаниште за Arcadyan VGV7519