cFosSpeed сега е во нови раце. Atlas Tech Solutions сега поседува, развива и продава нови верзии од него
Посетете ја и нашата страница cFos eMobility за нашите производи за електромобилност, како cFos EVSE, cFos Charging Manager и cFos Wallbox Booster
cFos LogoASUS Logo


Како корисник на одредени ASUS основни плочи, имате право да користите и бенефицирате од ASUS ROG GameFirst I&II / Turbo LAN. Ова е полна со опции, неограничена Traffic Shaping солуција на база на cFosSpeed. Се надеваме дека ќе уживате со забрзувањата можни со вашата верзија на ASUS ROG GameFirst I&II / Turbo LAN.

За додатни fine-tuning опции, исто постои од скоро и професионална cFosSpeed верзија.

За да бидете секогаш во тек со најновите карактеристики, можете да ја преземете најновата верзија на cFosSpeed на нашата страница за преземање cFosSpeed.

Овде има листа на додатни опции.

За ASUS ROG GameFirst I&II / Turbo LAN исто така можете да ги преземете најновите податоци за приоритети како поставувања.ini и да ги копирате на c:\programdata\cfos\cfosspeed.

cFosSpeed е во нови раце!

Atlas Tech Solutions објави нова верзија: cFosSpeed v13.0, која вклучува неколку важни поправени грешки. Преземете и уживајте!

Atlas Tech Solutions сега поседува, развива и продава cFosSpeed.
Сите постоечки кориснички лиценци ќе останат валидни.

Image of a stop watch

Колку е ефективно обликувањето на сообраќајот во cFosSpeed?

Christoph Lüders & Christian Carazo, cFos Software GmbH - 26 октомври 2018 година
Симни: cfosspeed-traffic-shaping-report.pdf Flag symbol for English language
Дополнителни информации за ASUS Game!First корисници.