cFosSpeed е официјален Интернет-акцелератор за производите за игри ASUS, GIGABYTE, ASRock и MSI
Ново! Од креаторите на cFosSpeed: CFos EVSE

Помогнете ни да преведеме 10 или повеќе текстуални сегменти и да добиеме бесплатна cFosSpeed ​​лиценца.
Некои текстови се генерираат со машински превод. Помогнете ни да ги подобриме. Притиснете го копчето за да започне режимот на уредување.

Овозможете пренасочување на портата за ZTE ZXHN H267A V1


ZTE ZXHN H267A V1 Step 1

1 Пријавете се со администраторската сметка на рутеротZTE ZXHN H267A V1 Step 2

2 На почетната страница на рутерот, изберете го менито " Firewall "ZTE ZXHN H267A V1 Steps 3-10

3 Кликнете на " Port Forwarding "

4 Изберете: " Create New Item "

5 Внесете име за правилото (на пример: cFos)

6 Изберете во Protocol тип поле на TCP и WAN connection type на видот HSLa

7 Внесете ја IP адресата на компјутерот cFos Personal Net е вклучена

8 Внесете 80 во овие полиња со форма: WAN Start Port, WAN End Port, LAN Host Start Port, LAN Host End Port

9 Изберете го копчето " Apply " за поставки за зачувување

10 Одјава од вашиот рутерПренасочувањето на пристаништето сега е конфигурирано за вашиот компјутер!

Овозможете пренасочување на портата за ZTE ZXHN H267A V1Упатства за активирање на Port Forwarding за ZTE ZXHN H267A V1