cFosSpeed сега е во нови раце. Atlas Tech Solutions сега поседува, развива и продава нови верзии од него
Ново! Од креаторите на cFosSpeed: CFos EVSE

Овозможете пренасочување на портата за ZTE ZHXN H108N V2.5


ZTE ZHXN H108N V2.5 Step 1

1 Пријавете се во рутерот со вашето корисничко име и лозинка (стандардна IP: 192.168.1.1 - стандардно корисничко име/лозинка: admin - има во некои варијации во некои случаи, проверете го упатството за корисникот)ZTE ZHXN H108N V2.5 Step 2

2 Кликнете на "Application" од левата страна на страницатаZTE ZHXN H108N V2.5 Steps 3-9

3 Кликнете на "Port Forwarding"

4 Проверете го полето "Enable"

5 Внесете име

6 Внесете 80 во овие полиња со форма: "WAN Start Port", "WAN End Port", "LAN Host Start Port", "LAN Host End Port"

7 Внесете ја IP адресата на компјутерот cFos Personal Net е вклучена

8 Кликнете на "Add"

9 Одјава на вашиот рутерПренасочувањето на пристаништето сега е конфигурирано за вашиот компјутер!

Овозможете пренасочување на портата за ZTE ZHXN H108N V2.5Упатства за активирање на Port Forwarding за ZTE ZHXN H108N V2.5