cFosSpeed сега е во нови раце. Atlas Tech Solutions сега поседува, развива и продава нови верзии од него
Ново! Од креаторите на cFosSpeed: CFos EVSE

Овозможете го пренасочувањето на портата за верзијата 14.09 Pandorabox SDK


Pandorabox SDK version 14.09 Step 1

1 Пријавете се во рутерот користејќи го вашето корисничко име и лозинка (Стандардна IP: 192.168.1.1, Корисничко име: root, стандардна лозинка: ништо или admin)Pandorabox SDK version 14.09 Step 2

2 Кликнете на менито "Firewall"Pandorabox SDK version 14.09 Step 3

3 Кликнете на копчето "Port forwards"Pandorabox SDK version 14.09 Steps 4-5

4 Name“ создаде име (на пр. PNet)
Protocol“ изберете TCP + UDP
External zone“ изберете WAN
External port“ до 80
Internal zone“ изберете LAN
Internal IP Address“ Внесете ја ИП на компјутерот каде работи cFos Personal Net
Internal port“ до 80

5 Кликнете на "Save & Apply"Пренасочувањето на пристаништето сега е конфигурирано за вашиот компјутер!

Овозможете го пренасочувањето на портата за верзијата 14.09 Pandorabox SDKУпатства за активирање на Port Forwarding за Pandorabox SDK верзијата 14.09