cFosSpeed е официјален Интернет-акцелератор за производите за игри ASUS, GIGABYTE, ASRock и MSI
Ново! Од креаторите на cFosSpeed: CFos EVSE

Помогнете ни да преведеме 10 или повеќе текстуални сегменти и да добиеме бесплатна cFosSpeed ​​лиценца.
Некои текстови се генерираат со машински превод. Помогнете ни да ги подобриме. Притиснете го копчето за да започне режимот на уредување.

Овозможете го пренасочувањето на портата за Orange Livebox 3.0


Orange Livebox 3.0 Step 1

1 Отворете го Интернет-прелистувачот и одете на адреса 192.168.1.1Orange Livebox 3.0 Step 2

2 Внесете ги вашите податоци за најава и притиснете "Login". Стандардно корисничко име е admin и лозинка adminOrange Livebox 3.0 Step 3

3 Одете во "Zaawansowane" ("Напредно") и "konfiguracja sieci" ("мрежна конфигурација"). Притиснете „НАТ/ПАТ“Orange Livebox 3.0 Steps 4-5

4 Изберете од „Aplikacja/Usluga“ („Апликација“) HTTP сервер и проверете дали „Port zewnetrzny“ („Надворешно пристаниште“) и „Port wewnetrzny“ („Внатрешна порта“) е 80. Сега одберете ја PC cFos Личната мрежа што се Urzadzenie"Urzadzenie" ("Уред")

5 Притиснете "Zapisz" ("Зачувај")Orange Livebox 3.0 Step 6

6 Проверете го Wlacz"Wlacz" ("Овозможи") во поставувањето на HTTPПренасочувањето на пристаништето сега е конфигурирано за вашиот компјутер!

Овозможете го пренасочувањето на портата за Orange Livebox 3.0Упатства за активирање на Port Forwarding за портокалот Livebox 3.0