cFosSpeed сега е во нови раце. Atlas Tech Solutions сега поседува, развива и продава нови верзии од него
Ново! Од креаторите на cFosSpeed: CFos EVSE

Овозможете го пренасочувањето на портата за Netgear 2000v2


Netgear WNR2000V2 Step 1

1 Пријавете се во рутерот со вашето корисничко име и лозинка (стандардно корисничко име: admin, стандардна лозинка: password)Netgear WNR2000V2 Steps 2-3

2 Изберете "Port Forwarding" од менито од левата страна

3 Кликнете на "Add Custom Service"Netgear WNR2000V2 Steps 4-7

4 Именувајте ја услугата што сакате

5 Внесете 80 и за почетната и завршната надворешна порта

6 Внесете ја IP адресата на компјутерот cFos Personal Net е вклучена

7 Кликнете на "Apply"Пренасочувањето на пристаништето сега е конфигурирано за вашиот компјутер!

Овозможете го пренасочувањето на портата за Netgear 2000v2Упатства за активирање на Port Forwarding за Netgear WNR2000V2