cFosSpeed сега е во нови раце. Atlas Tech Solutions сега поседува, развива и продава нови верзии од него
Посетете ја и нашата страница cFos eMobility за нашите производи за електромобилност, како cFos EVSE, cFos Charging Manager и cFos Wallbox Booster

Овозможете го пренасочувањето на портата за Netgear WNDR3700 N600


WNDR3700 N600 Steps 1-2

1 Внесете www.routerlogin.net или соодветната ИП (стандардната ИП е 192.168.1.1) во линијата на адресата и притиснете "Enter"

2 Внесете ги вашите податоци за најава за рутерот (стандардно корисничко име: admin, стандардна лозинка: password) и кликнете на „Најави“WNDR3700 N600 Step 3

3 Во левата колона под „Напредно“, кликнете на „Порт-проследување / пристаниште при активирање“WNDR3700 N600 Steps 4-7

4 Изберете "Пренасочување на порта"

5 Изберете "HTTP" како име на услугата

6 Внесете ја IP адресата на компјутерот cFos Personal Net е вклучена

7 Кликнете на "Add"WNDR3700 N600 Step 8

8 Пренасочувањето на портот сега е поставено за вашиот компјутерОвозможете го пренасочувањето на портата за Netgear WNDR3700 N600Упатства за активирање на Port Forwarding за Netgear WNDR3700 N600