cFosSpeed е официјален Интернет-акцелератор за производите за игри ASUS, GIGABYTE, ASRock и MSI
Ново! Од креаторите на cFosSpeed: CFos EVSE

Овозможете пристаниште за порта за Netgear R7000 Nighthawk


Netgear R7000 Nighthawk Step 1

1 Следниот водич е наменет за најновиот официјален фирмвер (V1.0.9.18_1.2.27)Netgear R7000 Nighthawk Step 2

2 Кликнете на копчето " Advanced "Netgear R7000 Nighthawk Steps 3-4

3 Кликнете на копчето " Advanced Setup "

4 Кликнете на копчето " Port Forwarding / Port Triggering "Netgear R7000 Nighthawk Steps 5-8

5 Осигурете се дека е избран " Port Forwarding "

6 Изберете " HTTP " како Име на услугата

7 Внесете ја (по можност статичката) IP-адреса на компјутерот cFos Personal Net во полето IP адреса

8 Кликнете на копчето " Add "Netgear R7000 Nighthawk Steps 9-10

9 Треба да го видите правилото што го додадовте

10 Одјавете се од рутерот со кликнување на „Одзив“Пренасочувањето на пристаништето сега е конфигурирано за вашиот компјутер!

Овозможете пристаниште за порта за Netgear R7000 NighthawkУпатство за активирање на Port Forwarding за Netgear R7000 Nighthawk