cFosSpeed сега е во нови раце. Atlas Tech Solutions сега поседува, развива и продава нови верзии од него
Ново! Од креаторите на cFosSpeed: CFos EVSE

Овозможете пренасочување на портата за Linksys E2500 (верзија на фирмверот 2.0)


Linksys E2500 Step 1

1 Пријавете се во таблата на рутерот, по дифолт URL-то е 192.168.1.1. Пријавете се со стандардно корисничко име и лозинка ако не ги промените. (Стандардна информација за најава може да се најде на пакетот на рутерот или на дното/задната налепница на рутерот)Linksys E2500 Step 2

2 Од горниот дел од лентата со мени до „Applications & Gaming“ и потоа изберете го менито „Single Port ForwardingLinksys E2500 Step 3

3 Изберете "HTTP" од паѓачкото мени, специфичната порта потребна за тој протокол ќе биде поставена автоматски.Linksys E2500 Step 4

4 Ако сакате да проследите нестандардна или одредена порта, тогаш дајте му име како што се гледа на сликата "cFosSpeed", тогаш посакуваната порта и изберете го протоколот "Both", ако не сте сигурни за кој ви треба (TCP или UDP) . Внесете ја IP адресата на компјутерот cFos Personal мрежата се вклучува во полето "To IP Address".
Исто така, не заборавајте да го изберете Enabled"Enabled" на десната страна за да овозможите препраќањеLinksys E2500 Step 5

5 Кликнете на "Save Settings" за да ги зачувате и примените промените што сте ги направилеLinksys E2500 Step 6

6 Кликнете на "Continue". Сега успешно го проследивте посакуваното пристаништеПренасочувањето на пристаништето сега е конфигурирано за вашиот компјутер!

Овозможете пренасочување на портата за Linksys E2500 (верзија на фирмверот 2.0)Упатства за активирање на пристаништето за пристаниште за врските на Linkys E2500