cFosSpeed е официјален Интернет-акцелератор за производите за игри ASUS, GIGABYTE, ASRock и MSI
Ново! Од креаторите на cFosSpeed: CFos EVSE

Овозможете го пренасочувањето на пристаништето за Huawei B315s-936


Huawei-B315s-936 Steps 1-2

1 Кликнете на "Settings"

2 Пријавете се во рутерот со вашето корисничко име и лозинка (стандардна IP: 192.168.8.1 - стандардно корисничко име/лозинка: admin)Huawei-B315s-936 Steps 3-5

3 Кликнете на "Settings"

4 Кликнете на "Security" во главното мени лево

5 Кликнете на "Virtual Server"Huawei-B315s-936 Steps 6-8

6 Кликнете на копчето "Add"

7 Пополнете ги полињата за влез

Име: cfos
WAN Port: 80
IP IP адреса: ИП-адресата на компјутерот cFos Personal Net се вклучува
LAN порта: 80
Протокол: TCP
Статус: Вклучено
Опции: Кликнете на "OK"

8 Кликнете на "Apply"Пренасочувањето на пристаништето сега е конфигурирано за вашиот компјутер!

Овозможете го пренасочувањето на пристаништето за Huawei B315s-936Упатства за активирање на Port Forwarding за Huawei B315s-936