cFosSpeed сега е во нови раце. Atlas Tech Solutions сега поседува, развива и продава нови верзии од него
Ново! Од креаторите на cFosSpeed: CFos EVSE

Овозможете го пренасочувањето на портата за FAST FWR200


FAST FWR200 Step 1

1 Пријавете се на вашата БАРАНА со вашата лозинкаFAST FWR200 Step 2

2 Кликнете на "Advanced settings"FAST FWR200 Step 3

3 Кликнете на "Advanced users"FAST FWR200 Steps 4-5

4 Кликнете на "Virtual server" во главното мени од лево

5 Изберете "HTTP" и компјутерот cFos Personal Net работи од списоците со опцииFAST FWR200 Steps 6-8

6 Изберете "HTTP" и компјутерот cFos Personal Net работи од списоците со опции

7 Внесете ги информациите за портата

8 Кликнете на "Apply"FAST FWR200 Step 9

9 Пренасочувањето на пристаништето сега е конфигурирано за вашиот компјутер и можете да се одјавите од БЕЗООвозможете го пренасочувањето на портата за FAST FWR200Упатства за активирање на пристаништето за пристаниште за FAST FWR200