cFosSpeed сега е во нови раце. Atlas Tech Solutions сега поседува, развива и продава нови верзии од него
Посетете ја и нашата страница cFos eMobility за нашите производи за електромобилност, како cFos EVSE, cFos Charging Manager и cFos Wallbox Booster

Овозможете го пренасочувањето на портата за Digisol DG-HR3300


Digisol DG-HR3300 Step 1

1 Пријавете се во рутерот со вашето корисничко име и лозинка (стандардна IP: 192.168.2.1 - основно корисничко име/лозинка: admin)Digisol DG-HR3300 Step 2

2 Кликнете на табулаторот "Advanced"Digisol DG-HR3300 Step 3

3 Кликнете на опцијата "Virtual server" од менито на левата странаDigisol DG-HR3300 Steps 4-5

4 Изберете "Usual Service Name" како PPTP
Изберете "Protocol" како TCP
Изберете WAN порт како 80
Оставете ја LAN отворената порта како 1723 година
Напишете ја вашата статичка IP адреса во полето за IP адреса LAN.

5 Кликнете Примени и "State" треба да биде како "Enable", сега затворете ја страницата на рутерот и правилно ги конфигуриравте поставкитеПренасочувањето на пристаништето сега е конфигурирано за вашиот компјутер!

Овозможете го пренасочувањето на портата за Digisol DG-HR3300Упатства за активирање на шпедиција на пристаништето за Digisol DG-HR3300