cFosSpeed сега е во нови раце. Atlas Tech Solutions сега поседува, развива и продава нови верзии од него
Посетете ја и нашата страница cFos eMobility за нашите производи за електромобилност, како cFos EVSE, cFos Charging Manager и cFos Wallbox Booster

Овозможете го пренасочувањето на портата за D-Link DIR-605LW


D-Link DIR-605LW Step 1

1 Користете го вашето корисничко име и лозинка за да се најавите во интерфејсот на рутерот (стандардна IP: 192.168.0.1, стандардно корисничко име: admin, без лозинка). По успешно најавување, кликнете на "Set" или "Advanced Network Setup" за да влезете во главното мениD-Link DIR-605LW Step 2-8

2 Кликнете на "Advanced"

3 Кликнете на "Advanced Port Forwarding Rules"

4 Внесете име во полето "Name" и ИП-адресата на компјутерот што работи cFos Лична мрежа во полето "IP Address"

5 Изберете го типот "HTTP" и јавното пристаниште "80"

6 Изберете го типот на сообраќај „TCP“

7 Кликнете на "Save Settings"

8 Конечно кликнете на "Exit" од левоПренасочувањето на пристаништето сега е конфигурирано за вашиот компјутер!

Овозможете го пренасочувањето на портата за D-Link DIR-605LWУпатства за активирање на Port Forwarding за D-Link DIR-605LW