cFosSpeed сега е во нови раце. Atlas Tech Solutions сега поседува, развива и продава нови верзии од него
Ново! Од креаторите на cFosSpeed: CFos EVSE

Овозможете го пренасочувањето на портата за Compal CH7465LG


Compal CH7465LG Step 1

1 Пријавете се во рутерот со вашата лозинка (корисничко име не е потребно)Compal CH7465LG Steps 2-5

2 Кликнете на главното мени "Advanced Settings" лево

3 Кликнете на копчето "Security"

4 Кликнете на копчето "Port forwarding"

5 Кликнете на копчето "Create a new rule"Compal CH7465LG Steps 6-7

6 Изберете го протоколот "TCP" и овозможете го "On", а потоа внесете ја (по можност статичката) IP-адреса на компјутер cFos Personal Net во полето "Local IP"

7 Зачувајте го правилото со кликнување на копчето "Add rule"Compal CH7465LG Step 8

8 Зачувајте ги новите поставки со кликнување на копчето "Apply changes"Compal CH7465LG Step 9

9 Пријавете се од вашиот рутер со кликнување на "Log out" на врвотПренасочувањето на пристаништето сега е конфигурирано за вашиот компјутер!

Овозможете го пренасочувањето на портата за Compal CH7465LGУпатства за активирање на шпедиција на пристаништето за Compal CH7465LG