cFosSpeed е официјален Интернет-акцелератор за производите за игри ASUS, GIGABYTE, ASRock и MSI
Ново! Од креаторите на cFosSpeed: CFos EVSE

Помогнете ни да преведеме 10 или повеќе текстуални сегменти и да добиеме бесплатна cFosSpeed ​​лиценца.
Некои текстови се генерираат со машински превод. Помогнете ни да ги подобриме. Притиснете го копчето за да започне режимот на уредување.

Овозможете го пренасочувањето на портата за Binatone DT910W


Binatone DT910W Step 1

1 Пријавете се на вашиот рутер (стандардна IP: 192.168.1.1)Binatone DT910W Step 2

2 Внесете го корисничкото име и лозинката (стандардна IP: 192.168.1.1 - основно корисничко име: admin/лозинка: password)Binatone DT910W Step 3

3 Кликнете на табулаторот "Advanced"Binatone DT910W Steps 4-7

4 Кликнете на "NAT" од лево

5 Потоа кликнете на "Virtual Servers"

6 Внесете го Името за услуга посакувано од корисникот, треба да се пренасочи пристаништето WAN/LAN, IP на компјутерот cFos Лична мрежа се вклучува во полето "LAN IP Address"

7 Кликнете на копчето "Apply Changes"Пренасочувањето на пристаништето сега е конфигурирано за вашиот компјутер!

Овозможете го пренасочувањето на портата за Binatone DT910WУпатства за активирање на Port Forwarding за Binatone DT910W