cFosSpeed е официјален Интернет-акцелератор за производите за игри ASUS, GIGABYTE, ASRock и MSI
Ново! Од креаторите на cFosSpeed: CFos EVSE

Овозможете пренасочување на портата за ASUS WL-330N3G


ASUS WL-330N3G Step 1

1 Пријавете се на вашиот ASUS WL-330N3G со корисничко име и лозинка (стандардно корисничко име/лозинка = admin)ASUS WL-330N3G Step 2

2 Изберете режим "Wireless Router"ASUS WL-330N3G Steps 3-4

3 Изберете "Advanced Settings" на левото мени

4 Под "WAN" дел изберете го менито "Virtual Server"ASUS WL-330N3G Steps 5-7

5 Под Vitual Server"Vitual Server", "Enable Virtual Server?" Изберете "Yes"

6 Внесете "Virtual Server List" внесете

Service Name: HTTP
Source IP:
Port Range: 80
Local IP: ИП на компјутер cFos Лична мрежа се вклучува
Local Port: 80
Protocol: TCP

7 Притиснете го копчето "Додај" за да го додадете правилотоASUS WL-330N3G Steps 8-9

8 Притиснете го копчето "Примени" за да го зачувате правилото

9 На горниот дел од екранот, притиснете "Logout" за да се одјавите од рутеротПренасочувањето на пристаништето сега е конфигурирано за вашиот компјутер!

Овозможете пренасочување на портата за ASUS WL-330N3GУпатства за активирање на Port Forwarding за ASUS WL-330N3G